Våre eksperter

Vi jobber veeeldig tett sammen med mange eksperter, så vår deilige mat er den beste for små mager og for å sørge for at du har all informasjonen du trenger for minstemanns morsomme mateventyr.

Website Images Dec Experts 01
Claire award avatar

claire baseley

Claire Baseley, ernæringsfysiolog for spedbarn, sørger for at alle de deilige oppskriftene våre er rett for små mager, og hjelper foreldre og foresatte med spørsmål om avvenning.

Helen C author avatar

helen coulthard

Dr Helen Coulthard er en utviklingspsykolog. Helen har gjort mange undersøkelser i barns spiseadferd og hvordan sensorisk lek kan hjelpe til å motvirke at barna blir kresne. Med all den flotte kunnskapen sin, har Helen kommet med mange ideer om hvordan du kan hjelpe til å utvikle positive forhold til sunn mat, inkludert morsomme + engasjerende sensoriske leker + aktiviteter.

Sally

sally luckraft

Sally Luckraft er en av våre egne matutviklere og mor til to barn. Hun lager Ellas deilige nye ting, og bruker mye tid på kjøkkenet hvor hun prøver ut nye oppskrifter små mager kan nyte.

Jax

jax dale

Jax Dale er vår sensoriske ekspert hos Ella’s, og sørger for at maten vår er akkurat passe for de små ved å bruke alle fem sanser! Jax sørger for at all vår deilige hos Ella's er trygg for små mager og av beste kvalitet.

Discover More
Fruit

raske + enkle oppskrifter!

Vi har laget mer enn 100 raske + enkle oppskrifter som du + minstemann kan lage hjemme! Fra de aller første smakene hele veien til det store bordet, finnes det noe deilig hele familien kan nyte!

Weaning overview hero

Gjør godt med hver munnfull

Med hver smakfulle munnfull av Ella’s Kitchen hjelper minstemann oss med å gjøre bra ting og beskytte vår verden for fremtidige generasjoner.