helen coulthard

Utviklingspsykolog / Finner mening i leking med mat

Helen C EK Body 2021 09 06 135517 bqrf

hva gjør du hos Ella’s Kitchen?

Jeg sørger for at alle våre sensoriske leker og aktiviteter passer for deg og dine små.

hva gjør deg stolt over å jobbe for ella’s kitchen + hvordan hjelper jobben din de små til å lære å elske mat?

Jeg er en psykolog med en doktorgrad i matingsproblemer i babyer og barn. Jeg er spesielt interessert i hvorfor noen babyer og barn ikke alltid ser ut til å like å spise, spesielt ikke frukt og grønnsaker. Jeg prøver alltid å finne måter for dine små å forelske seg i maten sin. Jeg har publisert forskning de siste 20 årene, spesielt om sensorisk utforskning og lek.

hva gjør deg stolt over å jobbe for ella’s kitchen + hvordan hjelper jobben din de små til å lære å elske mat?

Jeg brenner for positiv oppdragelse rundt mat, og det å gjøre måltider og mat så morsomme som mulig for hele familien. Jeg ser alltid etter de nyeste rådene om sensorisk lek for å sørge for at de er rette og stemmer med de mest oppdaterte forskningsfunnene.

mine topp 3 tips for foreldre + foresatte av små

1

Å spise er mer enn smak! For å lære å elske god mat, bør minstemann utforske lukten, synet av, smaken, utseendet og følelsen av mange forskjellige matvarer. Om du kan la dem bli små matutforskere, kan de føle at de har kontrollen og lære å utvikle hva de liker og misliker.

2

Husk at alle de små er spesielle og forskjellige – det kan ta noen lenger tid å like visse matvarer enn andre. Om minstemann unngår mange matvarer, prøv å introdusere nye matvarer som ligner på matvarene de allerede liker. Eller, enda bedre, begynn med å leke med ting som ikke er mat og gradvis introdusere bilder av mat og så kjent mat de liker.

3

Sensorisk lek behøver ikke å bety konstant søl. Om du er bekymret om for mye søl, prøv å ta mer sølete leking rett før det er tid for et bad, på en matte, eller utendørs. Selv om å spise og utforske fingermat er flott ved måltidene (og kan bli litt sølete), kan du bestemme hva som fungerer for dere – det er mange sensoriske aktiviteter uten søl du kan prøve!

1 / 3
Website Images Dec Experts 02

vi jobber veeeldig tett sammen med mange eksperter, så vår deilige mat er den beste for små mager!