møt de utrolige gode magene!

Klapp på dem, gni dem, kil dem.

De små, runde magene er utrolige, for når du gir minstemann en skje med Den Røde, eller en deilig Maispuff, fyller du ikke bare magen deres med masse godt, du hjelper til med å gjøre verden til et bedre sted.

Homepage Header NOR copy

det gode vi gjør-rapport

Vi har alltid ment at bedrifter kan og bør gjøre bra ting. Fra første dag har vi vært på et oppdrag om å forbedre barns liv ved å utvikle sunne forhold til mat, men vi må også gjøre alt vi kan for å passe på planeten, så alle de små kan vokse opp i en sunn og glad verden. Med hjelp fra alle de gode magene der ute, er vi glade for å dele fremdriften vår og høydepunktene fra de gode tingene vi har gjort det siste året i en rapport vi kaller Det gode vi gjør.

Vis rapporten
GSWD report Finnish 2x

utforsk det gode!

Hver gang minstemann spiser Ella’s Kitchen, hjelper de oss med å gjøre bra ting og beskytte vår verden for fremtidige generasjoner.

Good for tummies badge

bra for små mager

Oppfyller målet vårt om å forbedre barns liv ved å bygge et sunt forhold til mat

Finn ut hvordan
Good to the planet badge

bra for planeten

Beskytter planeten for fremtidige generasjoner ved å hjelpe til med å takle klimaendringer + jobbe for å nå netto null innen 2030

Finn ut hvordan
Good business badge

god bedrift

i er stolte av å være sertifisert B Corp, som betyr at vi er en del av et fellesskap som mener at bedrifter kan og bør være bra for mennesker + planeten

B endringen'