god bedrift

Vi er stolte av å være sertifisert B Corp, som betyr at vi er en del av et fellesskap som mener at bedrifter kan og bør være bra for mennesker + planeten. Så hver gang minstemann spiser deilig Ella’s Kitchen, fyller de ikke bare magen, de hjelper til med å gjøre noe utrolig.

Hero image for God bedrift

vi er superstolte over å være en b corp-bedrift!

Vi tror virkelig at bedrifter kan og bør være en positiv kraft, derfor er vi sertifisert som en B Corp-bedrift. B Corp-bedrifter er bedrifter som oppfyller de høyeste standarder av sosialt + miljømessig ansvar, og den strenge vurderingen er bevis på at vi handler, ikke bare prater. Vi hjelper til med å lede bevegelsen i Storbritannia og med våre internasjonale partnere, for å oppfordre andre bedrifter til å bli B Corps-bedrifter også.

alle superhelter har en partner. vi har over 3 700

Vi er en del av et globalt nettverk av mer enn 3 700 bedrifter som tar små steg mot en bedre verden for alle. Vi mener at å drive bedrift burde handle om mer enn å bare tjene penger – det burde bety å gjøre noe bra for verden også. Derfor er vi alle med i det voksende globale samfunnet av likesinnede bedrifter som er sertifisert som B Corps-bedrifter.

Bcorp Business Norwegian 2x

mer av det gode...

det gode vi gjør-rapport

Vi har sterk tro på at det er mange måter vi kan gjøre verden bedre på; hvor de små kan vokse opp gladere + sunnere. Vi er veldig glade for å kunne dele fremdriften vår (med hjelp fra alle de gode magene der ute!) og høydepunktene fra det gode.

Vis rapporten

GSWD report Norwegian 2x