bra for planeten

Hver gang minstemann spiser Ella’s Kitchen, hjelper de oss med å beskytte planeten for fremtidige generasjoner ved å hjelpe til å takle klimaendringer + jobbe mot å nå nett null innen 2030.

Hero image for Bra for planeten

vårt store løfte til småfolk

vårt store løfte til de småText: Hos Ella’s setter vi alltid helsen + velværet til de små i sentrum for alt vi gjør, og dette inkluderer å investere i fremtidene deres. Derfor har vi lovet å gjøre alt vi kan for å fremme virkelige handlinger for fremtidige generasjoner. Vi lover:

  • Å nå nett null innen 2030
  • Å redusere våre utslipp ved å sette mål som er vitenskapsbasert
  • Å jobbe med konserveringspartnere for å gjenopprette, fornye + beskytte økosystemene som vi alle er avhengige av

Les vårt STORE løfte

Big Pledge to Little People Norwegian 2x

walt skaper nye hjem for røde ekorn til frokost

Akkurat som Walt, hjelper minstemann oss å støtte Trees for Life med å plante trær i Det skotske høylandet og gi hjem til utrolige dyr som røde ekorn, furumår + kongeørn.

Walt Trees for Life Finnish Norwegian 2x

jai-han hjelper til med å beskytte regnskogen med skjeen sin

Ved hjelp av hver eneste gode mage der ute, får vi støtte våre venner, World Land Trust, med å beskytte over 164 hektar regnskog og alle dyrene som bor der, som jaguarer, andestapirer + oransjebrystet tanagarer.

Jaihan World Land Trust Norwegian 2x

mer av det gode...

det gode vi gjør-rapport

Det gode vi gjør-rapportText: Vi har sterk tro på at det er mange måter vi kan gjøre verden bedre på; hvor de små kan vokse opp gladere + sunnere. Vi er veldig glade for å kunne dele fremdriften vår (med hjelp fra alle de gode magene der ute!) og høydepunktene fra det gode.

Les rapporten

GSWD report Norwegian 2x