jax dale

Kvalitetssjef / Holder ting trygge + Sensorisk forsker

Jax body

hva gjør du hos Ella’s Kitchen?

Jobben min handler om å sørge for at all maten vi lager til de små ikke bare er gode, men trygge, og i best mulig kvalitet. Det betyr å jobbe nært sammen med leverandørene våret og resten av Gjøre ting trygge

(Teknisk/kvalitet)-teamet for å konsekvent møte de høye standardene vi har satt for våre produkter.

Jeg er Ella’s Kitchens sensoriske forsker, som betyr at jeg hjelper til med å skape og vedlikeholde deilige produkter som vil pirre alle sansene til minstemann.

fortell litt om bakgrunnen din, hva gjør deg til den beste for jobben?

Jeg har en bachelor i matvitenskap og en master i ernæring og matforvaltning. Jeg startet karrieren min i kvalitet for over 25 år siden (jøss, jeg er gammel!) i frossenmatsektoren. Jeg jobbet så for et matkonsulentbyrå som hjalp klientene i områdene kvalitet og matsikkerhetsopplæring.

Jeg begynte hos Ella’s Kitchen i 2008 som den fjerde ansatte, for å utvikle og skape kvalitetssystemer for denne nye bedriften. Rollen min har endret seg og utviklet seg, som Ella’s Kitchen har, i løpet av de siste tolv årene, men jeg har alltid vært i kvalitetsavdelingen.

De siste årene har jeg vært heldig nok til å få muligheten til å utvikle min interesse for det sensoriske ved å ta forskjellige kurs. Dette har ført til at jeg har fullført etterutdanning i sensorisk vitenskap, og jeg vil bli uteksaminert som en sensorisk forsker på slutten av 2021, fra universitetet i Nottingham.

hva gjør deg stolt over å jobbe for ella’s kitchen + hvordan hjelper jobben din de små til å lære å elske mat?

Jeg er veldig stolt over å være en del av teamet til Ella’s Kitchen, for vi setter alltid de små først, i alt vi gjør.

Jeg er spesielt stolt over produktene av god kvalitet som vi utvikler og produserer, og vi ser alltid etter de beste ingrediensene, innpakningene og produsentene. Rollen min involverer å følge prosesser og prosedyrer som støtter produksjoner av produkter som ikke bare er av god kvalitet, men også er trygge, som gjør våre forbrukere og deres familier fornøyde.

ine topp 3 tips for foreldre + foresatte av små

1

La dine små utforske maten sin, bruke sansene og ha det gøy, ikke bry deg om sølet!

2

Vær modig og prøv mange nye smaker og teksturer med dine små. Prøv å ikke gi opp om det er noe de ikke liker/vil ha én dag, det er en ny dag i morgen!

3

Slapp av og nyt avvenningsreisen. Jeg hadde mange søvnløse netter hvor jeg bekymret meg om avvenning av mitt andre barn, som var veldig kresen. Bekymringen hjalp ingen av oss, og da jeg begynte å slappe av, ble ting bedre.

1 / 3
Website Images Dec Experts 02

vi jobber veeeldig tett sammen med mange eksperter, så vår deilige mat er den beste for små mager!