claire baseley

Ernæringsfysiolog for spedbarn / Gjør Ella's bra

Claire award ellas body 2021 10 05 143959 fdjh

hva gjør du hos Ella’s Kitchen?

Jeg sørger for at alle de deilige oppskriftene våre passer for små mager, og hjelper foreldre og foresatte med spørsmål om avvenning.

fortell litt om bakgrunnen din, hva gjør deg til den beste for jobben?

Jeg er en registrert ernæringsfysiolog med en Master i ernæring og en grad i biologi. Jeg har jobbet i matindustrien veldig lenge (tell de grå hårene!) og jobbet med baby- og barnemat i over 12 år, så jeg vet masse om å lage mat som er bra for de små.

hva gjør deg stolt over å jobbe for ella’s kitchen + hvordan hjelper jobben din de små til å lære å elske mat?

Jeg følger nøye med på all forskning og retningslinjer om mat for babyer og småbarn, og sørger for at Ellas oppskrifter og råd er akkurat passe for små mager. Det betyr noen ganger at jeg anbefaler at vi ikke lager visse produkter fordi de ikke er passende for de små.

mine topp 3 tips for foreldre + foresatte av små

1

Mat er ikke bare drivstoff! Å spise er en deilig, sensorisk opplevelse som skal nytes med hele familien. Mat er en kilde til næringsstoffer for å hjelpe de små til å vokse, men hjelper også babyer å lære om lukter, teksturer, farger, former og til og med lyder. Når dere spiser sammen som familie, lærer de små å kopiere deg, så vis dem hvor mye du liker god mat. Det er også en mulighet for minstemann å utvikle sosiale ferdigheter, så fortell babyen din alt om brokkolien du spiser!

2

Ha det gøy! Måltider kan ofte være stressende, og du kan være nervøs for avvenning, men prøv å ikke la babyen din merke bekymringene dine, men gjør måltider til en positiv opplevelse. Det er greit om mat avvises. Det er også alltid en neste gang – det kan ta 8 forsøk med ny mat før babyer vil akseptere den

3

Plant en kjærlighet for grønnsaker – å introdusere en regnbue av grønnsaker tidlig og gjennom avvenningen kan virkelig hjelpe de små til å akseptere grønnsaker, og disse vanene kan vare gjennom barndommen og videre. Tilby et utvalg av enkle grønnsaker, og forsett å prøve om babyen din ikke virker interessert de første gangene. Å spise grønnsaker foran babyen din er en flott måte å oppfordre dem til å også prøve!

1 / 3
Website Images Dec Experts 02

vi jobber veeeldig tett sammen med mange eksperter, så vår deilige mat er den beste for små mager!