sally luckraft

Senior utviklingsleder for nye produkter / Lager deilige nye ting

Sally body

hva gjør du hos Ella’s Kitchen?

Jeg jobber med Ellas venner (markedsføringsteamet) med utvalget av fingermat for babyer og snacks for småbarn. Dette inkluderer å finne på ideer for nye produkter, utvikle oppskrifter og finne spennende nye ingredienser. Jeg jobber hardt for å sørge for at alle oppskriftene jeg utvikler følger Ellas veldig strenge retningslinjer for næringsinnhold, så de er de beste + supertrygge for små mager.

Jeg sørger for at teksturen til produktene også er akkurat passe for de små, og jobber nært sammen med Ellas Lage ting trygt (teknisk team) som sørger for at våre snacks + fingermat smelter lett for de små som ikke har fått tenner, eller er mer knasende + gode å tygge for småbarn å utforske.

fortell litt om bakgrunnen din, hva gjør deg til den beste for jobben?

Jeg har en bachelor i mat og helse.

Jeg har jobbet hos Ella’s Kitchen i over 13 år og har erfaring med å jobbe med hele utvalget til Ella. Jeg utviklet Ellas aller første utvalg av babymat, og utviklet produkter for lanseringen av Ellas første fingermat.

Før jeg jobbet hos Ella, startet jeg et eget firma som utviklet produkter for små barn. Jeg er mor til 2 barn som er voksne nå, men har erfaring med å gå gjennom avvenningsprosessen selv.

hva gjør deg stolt over å jobbe for ella’s kitchen + hvordan hjelper jobben din de små til å lære å elske mat?

Jeg er så stolt over å jobbe for Ella’s Kitchen og ha muligheten til å utvikle nye matvarer for de små. Det er en utfordring å utvikle Ellas produkter, da det er mange strenge retningslinjer å følge, men dette betyr at maten jeg jobber med er den beste for de små.

Jeg elsker å tenke på spennende ingredienser, smaker og teksturer som er akkurat passe å utforske for en rekke forskjellige aldersgrupper. Det er ikke noe mer givende enn å se alle de flotte bildene og meldingene som blir sent inn eller delt på sosiale medier av foreldre + foresatte med små barn som nyter produkter jeg har utviklet!

mine topp 3 tips for foreldre + foresatte av små barn

1

Småbarn elsker å bli involvert. Del med dem hva du lager til dem og vis dem ingrediensene i det, snakk til dem om de kommer fra. Datteren min elsket å bære uknuselige ting over til bordet, klart for et måltid, og enda mer å være ved vasken når vi vasket opp etterpå.

2

Om ting blir vanskelige med kresne barn (begge barna mine var det!), ikke ha dårlig samvittighet for å iblant gi barna dine noe de virkelig liker og du vet de vil spise.

En god idé er å gi dem noe de ikke liker så godt ved siden av, som de kan løfte på og utforske med alle sansene. De spiser det kanskje ikke de første gangene, men når de blir bedre kjent med det, er det mer sannsynlig at de gir det et forsøk.

3

Småbarn elsker å bli involvert. Del med dem hva du lager til dem og vis dem ingrediensene i det, snakk til dem om de kommer fra. Datteren min elsket å bære uknuselige gjenstander over til bordet som var klart for et måltid, og enda mer å være ved vasken når vi vasket opp etterpå.

1 / 3
Website Images Dec Experts 02

vi jobber veeeldig tett sammen med mange eksperter, så vår deilige mat er den beste for små mager!