bra for små mager

Med hver skje av Ella’s Kitchen hjelper minstemann oss med å oppfylle vårt oppdrag om å forbedre barns liv ved å utvikle sunne forhold med mat. Vi vil gjøre vårt beste for å være en stemme for de under fem, og gjøre det lille ekstra for å sørge for at foreldre + foresatte har all hjelpen de trenger så deres små kan vokse opp glade + sunne.

Hero image for Bra for små mager

kraften til å hjelpe barn med å elske mat!

Akkurat som Mila, hver gang din gode unge spiser Ella’s Kitchen, hjelper de oss med å støtte våre partnere, forskning og bringe sensorisk matopplæring til skoler + barnehager, så de små utvikler sunnere + gladere forhold til mat

Flavour School

støtter de ekte heltene gir mat til sultne familier

Vi er stolte over å jobbe med noen fantastiske veldedige formål og matsentraler i hele verden, som hjelper med å støtte sårbare familier med små i nød.

Company Shop

tar med skolebarn til gården uten å forlate matstolen

Siden 2010 har vi tatt med småbarn fra våre lokalsamfunn – som ofte sliter med å ha råd til slike turer - med til en lokal gård og markedshage for å lære om hvor maten deres kommer fra. Med hjelp fra Zeni + din gode unge, har mer enn 10 000 blitt med!

Engaging the Senses

mer av det gode...

det gode vi gjør-rapport

Vi har sterk tro på at det er mange måter vi kan gjøre verden bedre på, hvor de små kan vokse opp gladere + sunnere. Vi er veldig glade for å kunne dele fremdriften vår (med hjelp fra alle de gode magene der ute!) og høydepunktene fra det gode.

Les hele rapporten

GSWD report Norwegian 2x