Hjem > Oppskrifter > Nydelig fiskepai
Nydelig fiskepai

Nydelig fiskepai
Fylt med godhet fra havet, denne nydelige fiskepaien er perfekt for hele familien!
Serves
4
Tilberede
20
min
Steke/varme tid
90
min

Ingredienser
Metode
- 400 g benløse fileter av sei, hyse eller torsk, skinnfri + kuttet i biter
- 100 g kokte skrelte reker
- 100 g frosne babybredbønner
- 1 liten løk, oppkuttet
- 1 spiseskje maismel
- En liten håndfull persille, finkuttet
- 25 g smør uten salt
- 20 g hvetemel
- 300 ml helmelk
- 75 g Gruyère-ost, raspet
- 600 g Maris Piper-poteter, skrelte + kuttet i firkanter på 1 cm
Bytt ut med dette
Erstatt bredbønner med frosne erter eller mais eller til og med raspet gulrot for en vegetarisk endring
Godt for babyer
Mos det opp i en kjøkkenmaskin for de små over 7 måneder +