10 måneder
Strawberry Rhubarb Apple Muffin
Fingermat

Muffins med jordbær, rabarbra + eple

Disse fruktige muffinsene er perfekte som fingermat underveis. En superenkel oppskrift ved å benytte posene med jordbær, rabarbra + epler fra Ella's Kitchen.

  • Lage

    10
  • Tilberede

    10
  • Kok

    15
  • Fryse

    meg!

  • Dietary icons Vegetarian
  • Dietary icons Soya free
  • Dietary icons Nut free

ingredienser

Group 6 Created with Sketch.
  • 2 posene med jordbær, rabarbra + epler fra Ella's Kitchen
  • 2 egg
  • 100 g smeltet smør (eller vegetabilsk olje for for å unngå melkeprodukter)
  • 160 g sammalt mel
  • 1,5 teskje bakepulver
  • Håndfull blåbær

Metode

Group 6 Created with Sketch.
  1. Bland posene med jordbær, rabarbra + epler, og egg + smør/olje sammen i en bolle og pisk til jevnt
  2. Legg til melet + bakepulveret sakte, pass på at det ikke dannes klumper
  3. Bland til deigen er jevn
  4. Strø blåbærene inn i blandingen
  5. Del inn i små muffinformer – (rekker til omtrent 25)
  6. Bak ved 180 °C i 15 minutter
  7. Kjøl ned + server.
Recipe tip handy hints

Gøy for de minste

Eldre små kan hjelpe til med å legge til blåbærene i blandingen + røre dem godt rundt.

Recipe tip bright ideas

Nyttige tips

Disse er perfekte for nistepakkene, pikniker eller for å fylle magen underveis!