Muffins med jordbær, rabarbra + eple
Fingermat
Muffins med jordbær, rabarbra + eple
Disse fruktige muffinsene er perfekte som fingermat underveis. En superenkel oppskrift ved å benytte posene med jordbær, rabarbra + epler fra Ella's Kitchen.
Lage
10Tilberede
10Kok
15
Fryse
meg!
ingredienser
- 2 posene med jordbær, rabarbra + epler fra Ella's Kitchen
- 2 egg
- 100 g smeltet smør (eller vegetabilsk olje for for å unngå melkeprodukter)
- 160 g sammalt mel
- 1,5 teskje bakepulver
- Håndfull blåbær
Metode
- Bland posene med jordbær, rabarbra + epler, og egg + smør/olje sammen i en bolle og pisk til jevnt
- Legg til melet + bakepulveret sakte, pass på at det ikke dannes klumper
- Bland til deigen er jevn
- Strø blåbærene inn i blandingen
- Del inn i små muffinformer – (rekker til omtrent 25)
- Bak ved 180 °C i 15 minutter
- Kjøl ned + server.
Gøy for de minste
Eldre små kan hjelpe til med å legge til blåbærene i blandingen + røre dem godt rundt.
Nyttige tips
Disse er perfekte for nistepakkene, pikniker eller for å fylle magen underveis!