Vi bruker cookies (ikke de spiselige!) for å gjøre hjemmesiden vår enklere + mer morsom å bruke. Hvis du fortsetter å bruke denne nettsiden uten å gjøre endringer i innstillinger, går vi utifra at du synes det er OK med våre cookies.

Hjem > Oppskrifter > Kylling katsu karri

Kylling katsu karri

Kylling katsu karri

Samle hele familien for en kjempelett og deeeeeilig kylling katsu karri! Bruk ingredienser fra fryseren og matskapet!

Serves
4
Tilberede
5 min
Steke/varme tid
30 min
For hele familien
Fri for soja Fri for soja
Fri for egg Fri for egg
Fri for melk Fri for melk

Ingredienser

Metode

  • 1 boks kokosnøttmelk
  • 1 rød paprika
  • 1 bunt vårløk
  • 2 ss karripulver
  • 130 g peanøttsmør
  • Agurk
  • 4 kyllingburgere/tilsvarende mengde nuggets
  • Passende menge ris for familien

Ingredienser

Metode

  1. Varm opp kokosnøttmelken og peanøttsmøret i en panne med oppskåret vårløk og karripulver, fjern fra varmen når det har smeltet og begynner å tykne.
  2. Bland sausen til den er jevn.
  3. Kutt rød paprika i små biter. Legg til sausen.
  4. Tilbered kyllingburgerne som angitt på pakken.
  5. Tilbered risen som angitt på pakken.
  6. Skrell strimler av agurken på langs med en skreller for å få fine bånd (-valgfritt, men gir en fin friskhet)
  7. Kutt kyllingburgerne i strimler når de er ferdige.
  8. Plasser varm ris i en bolle, topp med agurkbånd, så kyllingstrimler, dekk med karrisausen.

Godt for babyer

Denne retten egner seg fra 12 mnd når du bruker panert kylling. For de små under 12 måneder, bruk vanlig kylling og mos ned til en mer passende tekstur.

Nyttige tips

Sjekk styrken til karripulveret og juster til ønsket smak.