Kylling katsu karri
Måltider
Kylling katsu karri
Samle hele familien for en kjempelett og deeeeeilig kylling katsu karri! Bruk ingredienser fra fryseren og matskapet!
Porsjoner
4Tilberede
5Kok
30
ingredienser
- 1 boks kokosnøttmelk
- 1 rød paprika
- 1 bunt vårløk
- 2 ss karripulver
- 130 g peanøttsmør
- Agurk
- 4 kyllingburgere/tilsvarende mengde nuggets
- Passende menge ris for familien
Metode
- Varm opp kokosnøttmelken og peanøttsmøret i en panne med oppskåret vårløk og karripulver, fjern fra varmen når det har smeltet og begynner å tykne.
- Bland sausen til den er jevn.
- Kutt rød paprika i små biter. Legg til sausen.
- Tilbered kyllingburgerne som angitt på pakken.
- Tilbered risen som angitt på pakken.
- Skrell strimler av agurken på langs med en skreller for å få fine bånd (-valgfritt, men gir en fin friskhet)
- Kutt kyllingburgerne i strimler når de er ferdige.
- Plasser varm ris i en bolle, topp med agurkbånd, så kyllingstrimler, dekk med karrisausen.
Godt for babyer
Denne retten egner seg fra 12 mnd når du bruker panert kylling. For de små under 12 måneder, bruk vanlig kylling og mos ned til en mer passende tekstur.
Nyttige tips
Sjekk styrken til karripulveret og juster til ønsket smak.