10 måneder
Cosy Cottage Pie Weaning Recipe
Måltider

Koselig hyttepai

Hjemlig + mettende – selv om du ikke bor i en hytte – dette er alltid en favoritt blant både de små + store

  • Porsjoner

    6
  • Tilberede

    20
  • Kok

    60
  •  

  • Fryse

    meg!

  • Dietary icons Soya free
  • Dietary icons Nut free
  • Dietary icons Gluten free
  • Dietary icons Egg free

ingredienser

Group 6 Created with Sketch.
  • 600 g poteter, i terninger
  • 60 ml helmelk
  • 200 g søtpotet, i terninger
  • 1 gulrot, i terninger
  • 1 løk, oppkuttet
  • 500 g biffkjøttdeig med lite fett
  • ½ teskje malt kanel
  • 250 ml grønnsaksbuljong
  • 2 tomater, oppkuttet
  • 100 g frosne erter, tinte

Metode

Group 6 Created with Sketch.
  1. Forhåndsvarm oven til 200 °C / 400 °F/ gassmerke 6.
  2. Kok potetene i 10–15 minutter eller til myke. Drener dem + legg dem tilbake i gryten. Hell i melken og mos potetene godt.
  3. Mens potetene koker, koker du søtpotetene + gulroten i en annen gryte i kokende vann i 10 minutter. Drener dem + mos dem grovt opp.
  4. Stek løken, biffkjøttdeigen + kanelen i en stor gryte i 5 minutter til kjøttdeigen er helt brun. Tilføy buljongen, de moste søtpotetene + gulrotblandingen + tomatene i kjøttdeigen + tilbered i 5 minutter. Legg til ertene, rør det rundt + overfør alt til en ildfast serveringsform. Legg potetmos på toppen + bak i oven i 30 minutter til gylden.
Recipe tip bright ideas

Nyttige tips

Du kan spre revet oss på toppen av mosen for å få en nydelig topping