10 måneder
Veggie Omelette Fingers
Fingermat

Grønnsaksomelettfingre

Få smaksløkene til de små til å krible med denne deilige oppskriften på grønnsaksomelett. Perfekt for en rask og enkel lunsj eller en godbit på veien!

  • Porsjoner

    4
  • Tilberede

    2
  • Kok

    12
    • Dietary icons Vegetarian
    • Dietary icons Soya free
    • Dietary icons Nut free
    • Dietary icons Gluten free

    ingredienser

    Group 6 Created with Sketch.
    • 100 g kokte poteter
    • 70 g squash
    • 1 tomat
    • 40 g løk
    • 50 g fetaost
    • 1 ss fersk hakket basilikum eller 1 ts tørket basilikum
    • 4 egg

    Metode

    Group 6 Created with Sketch.
    1. Kutt grønnsakene i små terninger.
    2. Kok potet, squash, tomat og løk med litt olivenolje på middels varme til de mykner
    3. Pisk eggene i en egen bolle, smuldre inn fetaost og legg til basilikum.
    4. Dekk en ildfast form med bakepapir.
    5. Spre de kokte grønnsakene jevnt over bunnen, hell blandingen med egg og ost over toppen.
    6. Plasser i en forvarmet ovn ved 180 °C i 12-14 minutter.
    7. Når maten er nedkjølt, mos det med en gaffel for å gjøre det passende for alderen.
    Swap this for that

    Bytt ut med dette

    Du kan bytte ut fetaost med cheddar og bytte ut grønnsaker for å introdusere nye og spennende smaker!