Grønnsaksomelettfingre
Fingermat
Grønnsaksomelettfingre
Få smaksløkene til de små til å krible med denne deilige oppskriften på grønnsaksomelett. Perfekt for en rask og enkel lunsj eller en godbit på veien!
Porsjoner
4Tilberede
2Kok
12
ingredienser
- 100 g kokte poteter
- 70 g squash
- 1 tomat
- 40 g løk
- 50 g fetaost
- 1 ss fersk hakket basilikum eller 1 ts tørket basilikum
- 4 egg
Metode
- Kutt grønnsakene i små terninger.
- Kok potet, squash, tomat og løk med litt olivenolje på middels varme til de mykner
- Pisk eggene i en egen bolle, smuldre inn fetaost og legg til basilikum.
- Dekk en ildfast form med bakepapir.
- Spre de kokte grønnsakene jevnt over bunnen, hell blandingen med egg og ost over toppen.
- Plasser i en forvarmet ovn ved 180 °C i 12-14 minutter.
- Når maten er nedkjølt, mos det med en gaffel for å gjøre det passende for alderen.
Bytt ut med dette
Du kan bytte ut fetaost med cheddar og bytte ut grønnsaker for å introdusere nye og spennende smaker!