1. Introduksjon

Vi, Ella’s Kitchen (Brands) Limited («Vi» «Vår» «Oss» «Ella’s Kitchen»), engasjerer oss for å beskytte og respektere ditt personvern.
Denne personvernserklæringen forklarer hvordan vi bruker den personlige informasjonen du oppgir til oss, under eller som konsekvens av:

(a) din bruk av nettstedet vårt med domenenavnet www.ellaskitchen.no («Nettsted»)
(b) all korrespondanse, relaterte innsendinger, innhold og annet materiale utvekslet mellom Ella’s Kitchen og deg
(c) alle aktiviteter, interaktive tjenester og kampanjer (som definert i våre vilkår) som tilbys via eller som oppstår fra bruk av nettstedet vårt
(d) alle samhandlinger med oss gjort via nettstedet vårt eller andre kommunikasjonskanaler
(e) å bli en «Venn» av Ella’s Kitchen ved å abonnere på vårt nyhetsbrev
(f) informasjon du oppgir til oss via vårt kontaktskjema på nettstedet vårt

Personlig informasjon er hvilken som helst type informasjon som identifiserer deg personlig, og kan inkludere ditt navn og din adresse eller e-postadresse. Les det følgende nøye for å forstå våre synspunkter og praksiser i henhold til din personlige informasjon og hvordan vi behandler den. Ved å gå inn på, surfe på eller på annen måte bruke nettstedet vårt, bekrefter du at du har lest og sagt deg enig i denne Personvernserklæringen.

2. Datakontrollør

Nettstedet vårt eies og drives av Ella’s Kitchen (Brands) Limited, som i henhold til databeskyttelseslovene er datakontrolløren.

3. Data vi samler inn fra deg

Vi beholder informasjon som forsynes av deg direkte, og informasjon som passivt eller automatisk samles inn fra deg. Spesifikt samler vi inn og behandler følgende informasjon fra deg:

 • Informasjon som du oppgir når du fyller ut skjemaer på nettstedet vårt. Dette inkluderer informasjon du oppgir når du fyller ut skjemaene «Kontakt oss» eller «Bli en venn»
 • Informasjon som du oppgir når du kommuniserer med oss
 • Informasjon som du oppgir i svar på spørreundersøkelser som vi ber deg om å fylle ut for forskningsformål (men du trenger ikke svare på disse undersøkelsene)
 • Detaljer angående dine besøk til nettstedet vårt, inkludert, men ikke begrenset til, trafikkinformasjon, informasjon om beliggenhet, weblogger og andre kommunikasjonsdata og ressursene og lenkene du går inn på
 • Informasjon forsynt til oss fra tredjeparter (inkludert selskaper i gruppen vår)
 • Informasjon du oppgir om deg selv når du kontakter oss via sosiale medier eller når du tar del i våre kampanjer, konkurranser eller sender inn vurderinger om oss
 • All annen informasjon som du oppgir til oss når du bruker nettstedet vårt, inkludert når du handler hos oss online, påloggingsinformasjon for brukerkonto slik som brukernavnet og passordet du har valgt, navn, adresse og e-postadresse

Iblant samler vi inn sensitiv personlig informasjon eller personlig informasjon i spesielle kategorier, som du oppgir til oss via skjemaet «Kontakt oss» i forbindelse med din «lilles» helse, slik som allergier eller andre helsetilstander som påvirker deres diett. Vi behandler denne informasjonen i samsvar med den ekstra beskyttelsen som den gis under databeskyttelseslovene. Vi samler inn og bruker denne personlige informasjonen bare der hvor du har gitt oss samtykke til å gjøre dette.

Når du registrerer deg for å «Bli en venn» ber vi om informasjon om din «lille», dvs. barnets navn og fødselsdato for å tilpasse e-poster og emballasje, for å sikre at vi forsyner informasjon som er relevant for deg.

Vi samler også inn informasjon om deg fra tredjeparter for å bedre forstå våre kunder. Slik informasjon vil sannsynligvis inkludere informasjon om hvilke typer produkter du kan være interessert i.

4. Informasjon vi samler inn fra din bruk av nettstedet

Når du bruker nettstedet vårt vil vi også passivt samle inn informasjon gjennom vår bruk av informasjonskapsler, piksler, nettvarder, loggfiler og annen teknologi. Denne informasjonen hjelper oss med å levere mer hjelpsom informasjon, tjenester, verktøy og annonsering. Se våre retningslinjer for informasjonskapsler for mer informasjon.

5. Lagring av din personlige informasjon

Vi vil ta alle rimelige tiltak nødvendig for å sikre at din informasjon behandles på en sikker måte og i samsvar med denne personvernserklæringen. Den personlige informasjonen du oppgir vil beholdes av oss i samsvar med gjeldende lover og våre globale retningslinjer for dataoppbevaring. Vi bevarer bare din personlige informasjon i våre systemer i den tiden som er nødvendig for det relevante formålet som den ble samlet inn for.

Vi vil ta alle rimelige tiltak for å ødelegge eller avidentifisere personlig informasjon vi har, dersom den ikke lenger er nødvendig for formålet som den ble samlet inn for.

6. Hva informasjonen blir brukt til

Vi bruker informasjon om deg til følgende formål, og på følgende måter:

når det er en obligasjon som oppstår fra en kontrakt som er inngått mellom deg og oss:

 • for å forsyne deg med informasjon om våre produkter og/eller tjenester som du ber om fra oss
 • for å varsle deg om endringer på våre produkter og/eller tjenester

når det er nødvendig for våre legitime interesser:

 • for markedsføringsformål, for å gi deg informasjon om gjeldende og/eller nye produkter og/eller tjenester som vi mener kan interessere deg
 • for profilering og for analysering av vår kundedemografi Dette er kun i forhold til informasjonen du oppgir når du fyller ut vårt skjema «Bli en venn», og hjelper oss med å forstå måten du handler på
 • for annonsering på sosiale medier
 • for å sikre at innhold fra nettstedet vårt presenteres på den mest effektive måten for deg og for din datamaskin
 • for å gjøre deg i stand til å bruke de interaktive funksjonene i våre tjenester

Når du samtykker:

 • for enkelte typer direkte markedsføring som krever og er underlagt ditt samtykke
 • for å la oss kontakte deg for å diskutere din forespørsel eller klage som mottatt via vårt skjema «Kontakt oss» på nettstedet vårt eller på sosiale medier, og for å følge opp etterpå med en kort spørreundersøkelse

Når det er en juridisk og/eller lovmessig obligasjon:

 • for å samsvare med gjeldende lover hvor vi er forpliktet til å beholde og/eller avsløre viss informasjon
 • for interne og eksterne revisjonsformål

7. Deling av din informasjon

Som en del av våre Tjenester, bruker vi et antall tredjepartsorganisasjoner for å hjelpe oss. . Disse organisasjonene fungerer som databehandlere, og er nøye kontrollert i hvordan de kan / ikke kan bruke din informasjon, og Ella's Kitchen forblir ansvarlig for beskyttelsen av din informasjon. Slike utvalgte tredjeparter inkluderer:

 • forretningspartnere, leverandører og underleverandører for utføring av hvilken som helst kontrakt vi inngår med dem eller med deg
 • e-handelspartnere, betalingstjenester for e-handel, leverandører av e-betalingsplattformer, e-handelsleverandører for produktoppfyllelse for utføring av hvilken som helst kontrakt vi inngår med dem eller deg
 • IT-leverandører, inkludert verter for nettstedet vårt og leverandører av våre e-posttjenester
 • dataanalysebedrifter for å gjøre oss i stand til å bedre forstå hvordan du handler
 • nettverk som krever informasjonen for å velge og betjene relevante målrettede annonser til deg og andre målforbrukere – dette kan inkludere tilpasning av annonseinnholdet du (og andre målforbrukere) ser på sosiale medier, basert på informasjonen du har oppgitt.
 • Dersom du deltar i en kampanje eller en konkurranse som involverer tredjeparter, og disse tredjepartene trenger å varsle deg om du har vunnet en premie eller for andre behov. Når du deltar i en kampanje er du underlagt de offisielle reglene for den kampanjen, som kan inneholde ekstra informasjon om de spesifikke personvernspraksisene knyttet til den kampanjen.
 • Dersom vi gjennomgår en forretningsoverføring slik som en fusjon, oppkjøp av en annen bedrift eller salg av alle eller en del av våre ressurser, kan din informasjon være en av de overførte ressursene, og du anerkjenner at slike overføringer kan oppstå og er tillatt i henhold til denne personvernserklæringen
 • Dersom vi er forpliktet til å avsløre eller dele din personlige informasjon for å overholde juridiske forpliktelser, eller for å håndheve eller bruke vilkårene og betingelsene for bruk av nettstedet vårt og andre avtaler, eller for å beskytte rettighetene, eiendommen eller sikkerheten til Ella's Kitchen, våre kunder, eller andre. Dette inkluderer utveksling av informasjon med andre bedrifter og organisasjoner for beskyttelse mot svindel og reduksjon av kredittrisikoer
 • for å tilby relevant kundeservice Merk at den personlige informasjonen som behandles i henhold til kundeservice holdes i en separat database, og brukes ikke til markedsføringsformål.

8. Markedsføring

Hvor du har gitt oss relevant samtykke til vår generelle markedsføring, vil vi sende deg markedsføringsmateriale angående andre produkter eller tjenester som tilbys av Ella’s Kitchen. I tillegg, der hvor du har gitt oss relevant samtykke, kan vi også videresende din informasjon til én eller flere av våre utvalgte tredjeparter for markedsføringsformål (som beskrevet ovenfor i paragraf 7).

Du har rett til å motsi deg bruken av din personlige informasjon for markedsføringsformål, og til å trekke tilbake ditt samtykke til at vi behandler din personlige informasjon for markedsføringsformål. Du kan utøve din rett til å hindre slik behandling til enhver tid ved å sende en e-post til customer.enquiries@ellaskitchen.com, eller ved å klikke på «avmeld» i det relevante nyhetsbrevet.

9. Internasjonale overføringer

Informasjonen vi samler inn fra deg kan overføres til og lagres på en plassering utenfor det Europeiske Økonomiske Samarbeidsområdet (EØS). Din informasjon kan behandles av personale som jobber utenfor EØS, som jobber for oss eller for en av tredjepartene som vi kan avsløre din personlige informasjon til (se paragraf 7 ovenfor). Vi vil bare overføre din informasjon utenfor EØS der hvor vi har tatt hensiktsmessige trinn for å sikre at informasjonen er godt beskyttet, for eksempel ved å inngå hensiktsmessige kontrakter godkjent av databeskyttelsesoffiserer med de relevante tredjepartene.

10. Dersom du er under 16 år gammel

Dersom du er under 16 år gammel, må en forelder eller verge gi sitt samtykke før du kan [bruke vårt skjema «Kontakt oss»] [bli en «Venn av Ella’s»].

11. Dine rettigheter

Du har rett til å ha tilgang til informasjonen angående deg som vi er i besittelse av, og til detaljer om hvordan vi bruker den informasjonen. Du har også rett til å be oss om å forsyne en kopi av denne informasjonen i et overførbart format til deg eller til en annen tredjepart.


Dersom deler av informasjonen vi har om deg er ukorrekt, kan du også be om at den endres eller slettes. Du har også rett til å be oss om å stoppe behandlingen av din personlige informasjon, og/eller til å trekke tilbake ditt samtykke til behandling basert på «samtykke», dersom vi ikke har en juridisk grunn til å gjøre dette.

For å utøve dine rettigheter kan du klikke på lenken «Kontakt oss» på nettstedet vårt, og vi vil svare på din forespørsel innen én måned. I de sjeldne tilfellene hvor vi ikke er i stand til å svare innen én måned, vil vi varsle deg om dette så raskt som mulig.

12. Lenker til andre nettsteder

Nettstedet vårt kan, fra tid til annen, inneholde lenker til andre nettsteder. Dersom du følger en lenke til noen av disse nettstedene, merk at disse nettstedene har sine egne personvernserklæringer, og at vi ikke aksepterer noe ansvarsforhold for disse erklæringene. Sjekk disse erklæringene før du sender inn personlig informasjon til disse nettstedene.

13. Endringer på vår personvernserklæring

Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på nettstedet vårt. Alle endringer som vi gjør på denne personvernserklæringen i fremtiden, vil legges ut på denne siden. Det er ditt ansvar å gjøre deg kjent med denne personvernserklæringen regelmessig. Din fortsatte bruk av nettstedet vårt følgende melding om slike endringer, vil innebære at du aksepterer de oppdaterte retningslinjene.

14. Kontakt

Spørsmål, kommentarer og forespørsler angående denne personvernserklæringen og hvordan din personlige informasjon håndteres er velkomne, og kan sendes via e-post til customer.enquiries@ellaskitchen.com med emnet Overvåking av personvernserklæring.

15. Klager

Dersom du har bekymringer eller klager om måten vi har håndtert din personlige informasjon på, kan du sende inn en klage til Datatilsynet, som kan kontaktes via deres nettsted på https://www.datatilsynet.no/ eller skriftlig til Datatilsynet, P.O. Box 458 Sentrum, NO-0105 Oslo.

Vi ber om at du gjør et forsøk på å løse eventuelle problemer direkte med oss før du kontakter Datatilsynet, ved å kontakte oss via skjemaet «Kontakt oss» på nettstedet vårt, eller ved å sende en e-post til customer.enquiries@ellaskitchen.com.