Vi bruker cookies (ikke de spiselige!) for å gjøre hjemmesiden vår enklere + mer morsom å bruke. Hvis du fortsetter å bruke denne nettsiden uten å gjøre endringer i innstillinger, går vi utifra at du synes det er OK med våre cookies.

Hjem > Oppskrifter > Påskeeggkyllinger

Påskeeggkyllinger

Påskeeggkyllinger

Små eggkyllinger med en kremete eggmajones i midten. En morsom mataktivitet for å holde små hender travle!

Lage
4
Tilberede
15 min
Steke/varme tid
15 min
Fra 12 måneder
Fri for soja Fri for soja
Fri for gluten Fri for gluten
Vegetarisk Vegetarisk
Fri for melk Fri for melk
Fri for nøtter Fri for nøtter

Ingredienser

Metode

  • 4 x egg
  • 1 gul paprika
  • 1 spiseskje majones
  • Svarte oliven for øynene

Ingredienser

Metode

  1. Kok eggene i vann i 8 minutter.
  2. Mens du koker eggene – kutter du til føtter + et nett av gul paprika + små øyne ut av oliven.
  3. Når eggene er kokt, senker du dem straks i kaldt vann.
  4. Kutt eggene to tredjedeler opp, vær forsiktig med å ta ut plommen.
  5. Bland plommene med majones, rull dem inn til kuler.
  6. Med en skarp kniv, kutter du trekanter ut av hviten for å skape en knust eggeskalleffekt.
  7. Sett sammen kyllingene ved å plassere eggeblandingen i eggehvite-«skallet»