Påskeeggkyllinger
Matelskermoro
Måltider
Påskeeggkyllinger
Små eggkyllinger med en kremete eggmajones i midten. En morsom mataktivitet for å holde små hender travle!
Lage
4Tilberede
15Kok
15

ingredienser


- 4 x egg
- 1 gul paprika
- 1 spiseskje majones
- Svarte oliven for øynene
Metode


- Kok eggene i vann i 8 minutter.
- Mens du koker eggene – kutter du til føtter + et nett av gul paprika + små øyne ut av oliven.
- Når eggene er kokt, senker du dem straks i kaldt vann.
- Kutt eggene to tredjedeler opp, vær forsiktig med å ta ut plommen.
- Bland plommene med majones, rull dem inn til kuler.
- Med en skarp kniv, kutter du trekanter ut av hviten for å skape en knust eggeskalleffekt.
Gøy for de minste
Litt eldre barn kan hjelpe til med å sette på nebbet, øynene + føttene på kyllingene. God påske!
Godt for babyer
Hvis den lille er ung, fjerner du nebbet + føttene + kutter egget i fire før det spises