For hele familien
Surprise Cauliflower Pizza
Måltider

Overraskelse! Blomkål Mini Pizza!

Disse glutenfrie mini pizzaene er superspesielle fordi vi har brukt blomkål til å lage bunnen! Overraskelse!

  • Porsjoner

    4
  • Tilberede

    20
  • Kok

    30
    • Dietary icons Vegetarian
    • Dietary icons Soya free
    • Dietary icons Gluten free

    ingredienser

    Group 6 Created with Sketch.
    • Olivenolje, for smøring + dryssing
    • 90g glutenfri havregrøt
    • 1 blomkål, kuttet i små buketter
    • 100g malte mandler
    • 1 ts tørket oregano
    • 2 egg, lett slått
    • Dine favorittpålegg, som skiver paprika+ oliven
    • 125g mozzarellaost, drenert, klappet tørr + revet i biter
    • Nykvernet svart pepper
    • Dryss av parmesanost (valgfritt), basilikumblader + grønn salat, til servering
    • Til pizzasausen
    • 200g passata
    • 1 hvitløksfedd, knust
    • ½ liten rød paprika, uten frø + skivet
    • 1 ss tomatpuré

    Metode

    Group 6 Created with Sketch.
    1. Forvarm ovnen til 220 ° C + forbred to store stekebrett med bakepair + dryss litt olje over.
    2. Mal havren til et pulver i en food prosessor, og hell dem deretter i en bolle. Sett blomkålen i prosessoren + kjør til de er finhakket. Hell blomkål i bollen med havren + tilsett de malte mandlene, halve oreganoen + eggene. Smak til med pepper + rør sammen til en seig + smuldrende konsistens. Den vil holde sammen etter steking.
    3. Press blomkålblandingen ned i bollen i et jevnt lag. Ta ut en fjerdedel av blandingen med hendene + trykk den til en tynn sirkel med tjukke kanter, omtrent 16 cm i diameter + 5 mm i tykkelse på stekebrett. Gjenta for å lage fire pizza baser totalt. Stek i 20 minutter, roter brettene når de er stekt halvveis, til de er faste + gylne
    4. Mens bunnene steker lager du tomatsaus. Bland alle ingrediensene sammen med den gjenværende oreganoen til den er jevn. Spe sausen oppå de ferdigsteke pizzabunnene.
    5. Legg på ditt favorittpålegg, deretter mozzarellaosten, drypp deretter over litt olivenolje. Stekes i 10 minutter til mozzarellaen smelter.
    6. Server toppet med Parmesan, hvis ønskelig, + basilikumblader med en blandet salat til.
    Recipe tip handy hints

    Gøy for de minste

    Små hender vil elske å forme blomkålblandingen + velge sine favorittoppinger

    Recipe tip bright ideas

    Nyttige tips

    Pizza er perfekt fingermat og for å lære hånd-øyekoordinasjon + den lille vil like å spise selv