Myke fiskekaker med søtpotet
Måltider
Myke fiskekaker med søtpotet
Disse myke fiskekakene er fulle med grønnsaker + superraske å tilberede!
Lage
4Tilberede
10Kok
10
Praktisk
hack
Fryse
meg!
ingredienser
- 140 g søtpotetstappe
- 1 x hermetisert tunfisk, drenert
- 1 x mellomstort egg
- 2 spiseskjeer erter
- 2 spiseskjeer mais
- Olivenolje for tilberedning
Metode
- Plasser alle ingrediensene i en stor bolle + rød sammen
- Varm oljen i en panne over middels varme + form blandingen til små kaker med en skje
- Snu dem rundt i løpet av tilberedningen, omtrent 2 minutter på hver side.
Gøy for de minste
Eldre små kokker kan hjelpe til med å legge til ertene + maisen i bolle og blande dem godt inn
Bytt ut med dette
Du kan prøve med hermetisert tunfisk, sardiner eller makrell for en variasjon!