Enkelt ostet eggebrød
Måltider
Fingermat
Enkelt ostet eggebrød
Denne ostevrien på eggebrød er perfekt for frokost – eller lunsj eller middag. Påse at pinnene er nedkjølte slik at de kan holdes i små hender.
Porsjoner
2Tilberede
5Kok
10
ingredienser
- 1 egg, lettpisket
- 2 spiseskjeer med barnets vanlige melk
- 1 tykk skive med fullkornsbrød
- 10 g smør uten salt
Metode
- Bland sammen egg, melk + parmesan i en grunn bolle. Tilføy brødet + trykk det ned lett for å senke den i eggeblandingen.
- Varm opp smøret i en klebefri stekepanne over middels varme. Legg i det eggbløtede brødet + tilbered i 2–3 minutter på hver side til gyllent + litt sprøtt. Kutt opp i pinner + server.
Gøy for de minste
Litt eldre barn kan hjelpe til med å dyppe brødet i eggeblandingen
Nyttige tips
En klype muskatnøtt gir en nydelig smak