Bruk av produktene våre FAQS

Bruk av produktene våre

kan jeg ta med Ella’s-produktene på et fly?

Klemmeposene våre er helt fine å ta med på et fly – faktisk serveres vår deilige økologiske smoothie-frukter til barn på British Airways-fly! Du kan også finne den på flyplassen i Boots-butikker!

Om du har klemmeposer i kofferten din, anbefaler vi å pakke dem i en plastpose, bare i tilfelle de får hull eller klemmes skikkelig, da kofferten din kan bli kastet omkring! Om du tar med noe i kabinen, anbefaler vi at du følger med på overforsiktige sikkerhetsansatte som kan se på babymaten som væske og over 100 g. Vi anbefaler å kontakte flyselskapet ditt før du drar.

Bruk av produktene våre

kan jeg fryse ned Ella’s-klemmeposer?

Ja, du kan fryse innholdet i våre Ella’s Kitchen 4 måneder klemmeposer + smoothie-frukter ved å klemme dem inn i et sterilisert isbitbrett. Vi anbefaler ikke å fryse klemmeposer for 6, 7 og 10 måneder eller småbarnsmåltidene, da de har litt mer voksne ingredienser.

Vi anbefaler å fryse ned våre 4 måneder-produkter og smoothie-frukter innen 24 timer etter å ha åpnet klemmeposen, husk å alltid sjekke temperaturen før du mater dine små. Vi anbefaler ikke å fryse ned eller ha i kjøleskapet og så varme opp igjen babymat som allerede har blitt varmet opp, da dette kan være utrygt for de små

Du kan oppbevare våre 4 måneder-produkter i kjøleskap i opptil 48 timer etter åpning, og du kan oppbevare våre 6, 7 og 10 måneder klemmeposer i kjøleskapet i opptil 24 timer etter at korken er tatt av.

Bruk av produktene våre

hvordan varmer jeg opp Ella’s-produktene?

Våre 4, 6 og 7 måneders klemmeposer skal aldri settes i en mikrobølgeovn; det er mange andre enkle måter å varme dem opp på!

 • Den enkleste måten å varme vår babymat for 4, 6 og 7 måneder er å sette klemmeposen i varmt vann, og vente et par minutter på at de varmes
 • Du kan klemme vår deilige babymat oppi en gryte og varme opp forsiktig mens du rører kontinuerlig.
 • Eller du kan klemme vår deilige babymat oppi en mikrobølgeovnsikker skål og varme den i mikrobølgeovnen.

Husk å alltid teste temperaturen før du gir den oppvarmede maten til minstemann.

Klemmeposene for 10 måneder er helt trygge å varme i mikrobølgeovn. For å varme dem, dra bare av toppen av posen, sett den på en tallerken (i tilfelle det søler) og var det opp. Rør godt for å bli kvitt varmepunkter, og, som alltid, test temperaturen før du mater minstemann.

Vi anbefaler ikke å varme opp våre deilige yoghurter, babyfrokost + melkefrie produkter, da disse smaker bedre kalde eller ved romtemperatur.

Bruk av produktene våre

kan jeg fryse ned oppskriftene i Ella’s-kokebøkene + og fra oppskriftsiden?

Å lage mat i større porsjoner er topp for travle foreldre + foresatte, så vi har sørget for at oppskriftene i kokeboken + oppskriftsiden egner seg for frysing. Her er et par hjelpsomme tips for å hjelpe alle å fryse ned sine gode oppskrifter + være trygge!

 1. Sørg for at fryseren er god + kald ved -18 °C (0 °F)
 2. De fleste matvarer egner seg for frysing (bortsett fra egg i skallene sine), men noen matvarer smaker litt bedre ferskt.
 3. Kjøttretter er trygge å fryse ned i opptil 3 måneder.
 4. Vegetarretter og deilige godbiter som kaker + kjeks kan oppbevares i fryseren i opptil 3 måneder.
 5. Sett alltid en etikett på boksene dine så du vet når du må bruke dem innen.
 6. Du kan lage stuinger, sauser + kjøttbiter rett fra fryseren – husk bare å justere koketiden for å sørge for at maten er varm gjennom hele før du serverer!
 7. Med all annen mat, sørg for at den er helt tint før den varmes opp. Varm alltid til det er rykende varmt. Rør for å sørge for at det ikke er noen varme (eller kalde!) områder.
 8. Ris er trygt å fryse ned + varme opp, så lenge det har blitt nedkjølt fort etter matlagingen (det er best å gjøre det innen en time.) Du kan varme opp frossen ris i mikrobølgeovnen til det er rykende varmt.
 9. Sørg for at du tiner maten din på en trygg måte. Dekk det til + plasser det i kjøleskapet, legg det i en lufttett boks i kaldt vann eller sett den i mikrobølgeovnen. Disse 3 metodene sørger for at de ekle bakteriene ikke kommer inn i maten når den tiner.
 10. Bruk maten så fort den er tint – ikke la den stå hvor ekle bakterier kan komme til.
 11. Og til slutt…Husk at det ikke er trygt å fryse ned mat som har vært frossen før.