fliss vaughan

Sjef for oppskrifter + produktutvikling / Lager deilige nye ting

Fliss body

hva gjør du hos Ella’s Kitchen?

Jobben min er å utvikle deilige, nye oppskrifter for alle våre deilige klemmeposer, måltider, desserter og utvalget for større barn. Jeg jobber nært sammen med Venner (markedsføringsteamet) for å gjøre de spennende ideene våre til virkelighet. Vi har et flott utviklingskjøkken på gården full av spennende ting, hvor jeg er heldig nok til å tilbringe mye av tiden min på å lage nye oppskrifter.

Vi følger veldig strenge retningslinjer for å lage de mest smakfulle, balanserte oppskriftene, og vi bruker alltid de beste ingrediensene som er tilgjengelig. Vi er veldig strenge på hva vi har i maten vår, og hver ingrediens må testes og godkjennes av oss for å sørge for at den er trygg, anskaffet på en etisk og bærekraftig måte, og viktigst av alt, skikkelig god!

Jeg er en del av et team av produktbeskyttere, som vedlikeholder kvalitet og videreutvikler eksisterende produkter etter behov. Vi vurderer alltid produktutvalget vårt for å sørge for det er det beste det kan være. Om vi tror det er rom for forbedring, endrer jeg oppskriften for å gjøre den bedre.

En av de tingene jeg liker best i jobben er å utvikle oppskrifter for nettsiden vår og sosiale medier. Det er så gøy å fine på kreative nye måter å bruke våre klemmeposer, matkunst, små matlagingstriks og oppskrifter for hele familien. Jeg syns det er veldig gøy hver gang jeg ser en av oppskriftene jeg har laget dukke opp på Instagram!

fortell litt om bakgrunnen din, hva gjør deg til den beste for jobben?

Jeg har jobbet i matindustrien og utviklet produkter i 14 år, og har vært her hos Ellas i over 6 år. Jeg har alltid elsket å lage mat, og jeg vokste opp i et matorientert hjem, så jeg tilbragte mye tid på kjøkkenet!

Da jeg var 14, bestemte jeg meg for at jeg ville bli en utviklingskokk, og satte i gang reisen mot å oppnå dette ved å ta fag i matteknologi (GCS og A-nivå) i grunnskolen og videregående, før jeg studerte markedsføring og forvaltning av mat ved Sheffield Hallan universitet.

Før jeg begynte hos Ellas fikk jeg erfaring i 3 veldig forskjellige matbedrifter hvor jeg utviklet et bredt utvalgt av oppskrifter, og har vært heldig nok til å utvikle produkter for Duchy Originals, Heston Blumenthal og Raymond Blanc. Jeg må si at de små er de vanskeligste kundene å glede!

hva gjør deg stolt over å jobbe for ella’s kitchen + hvordan hjelper jobben din de små til å lære å elske mat?

Jeg er så stolt over å jobbe for et firma som er etisk og drevet av et mål. Alt vi gjør skal være bra for ernæringsbehov og forholdet de små har med maten sin.

Jeg er stolt over at jeg kan bidra til dette og hjelpe foreldre og foresatte navigere gjennom hinderløypen avvenningsreisen kan være…og videre!

mine topp 3 tips for foreldre + foresatte av små

1

Ikke vær redd for å tilby ny og utfordrende mat – selv om du ikke liker noe selv, kan det hende at minstemann vil elske det. Det er ikke nødt til å være veldig eventyrlystent. Å blande 2 kjente matvarer sammen kan lage veldig annerledes smaker som vil utfordre små smaksløker.

2

Prøv å involvere minstemann i tilbereding og matlaging når det er mulig. Det er spennende å bli hørt, og det hjelper med å skape en mer sensorisk opplevelse og sette i gang nysgjerrigheten.

3

Ikke bli nedslått om minstemann avviser mat. Tekstur er en stor del i om en matvare aksepteres eller avvises. For eksempel, om minstemann avviser en dampet gulrot, kan du prøve å knuse eller steke den neste gang for en annerledes spiseopplevelse.

1 / 3
Our Experts Hero

vi arbejder riiigtig tvi jobber veeeldig tett sammen med mange eksperter, så vår deilige mat er den beste for små mager!