Vi bruker cookies (ikke de spiselige!) for å gjøre hjemmesiden vår enklere + mer morsom å bruke. Hvis du fortsetter å bruke denne nettsiden uten å gjøre endringer i innstillinger, går vi utifra at du synes det er OK med våre cookies.

Hjem > Oppskrifter > Rosekålpuré

Rosekålpuré

Rosekålpuré

En festlig grønnsakssmak til minstemanns første jul!

Lage
30 isbiter
Tilberede
5 min
Steke/varme tid
15 min
Fra 4 - 6 måneder
Vegetarisk Vegetarisk
Fri for soja Fri for soja
Fri for nøtter Fri for nøtter
Fri for gluten Fri for gluten
Fri for melk Fri for melk
Fri for egg Fri for egg

Ingredienser

Metode

  • 150 g Rosenkål

Ingredienser

Metode

  1. Skjær av roten på rosekålen + fjern de ytre bladene.
  2. Skjær rosekålen i 2 eller 4 deler + la de dampe over middels varme i ca 10-12 minutter til de er helt møre (damping er best da kokte rosekål kan smake bittert).
  3. Mos rosenkålene sammen med 4-5 ss kokt vann i en foodprosessor, eller bruk en håndblender, til den er jevn.