Vi bruker cookies (ikke de spiselige!) for å gjøre hjemmesiden vår enklere + mer morsom å bruke. Hvis du fortsetter å bruke denne nettsiden uten å gjøre endringer i innstillinger, går vi utifra at du synes det er OK med våre cookies.

Hjem > Oppskrifter > Pasta med røkt bacon og butternutgresskar

Pasta med røkt bacon og butternutgresskar

Pasta med røkt bacon og butternutgresskar

Samle hele familien rundt middagsbordet og nyt denne kreeeemete pastaen med butternutgresskar, røkt bacon og et dryss salvie!

Serves
4
Tilberede
10 min
Steke/varme tid
50 min
For hele familien
Fri for soja Fri for soja
Fri for nøtter Fri for nøtter

Ingredienser

Metode

  • 500 g butternutgresskar i terninger
  • 1 buljongterning med lavt saltinnhold (oppløst i 200 ml vann)
  • 50 g kremost
  • 100 g røkt bacon
  • 1 ts tørket salvie
  • 300 g tørr pasta

Ingredienser

Metode

  1. Kutt butternutgresskar i små terninger.
  2. Plasser i en forvarmet ovn ved 180 °C på et lett oljet brett.
  3. Stek i 35 minutter, rør i halvveis i steketiden.
  4. Når de er ferdigstekt - plasser 2/3 av stekt squash i en bolle med salvien.
  5. Løs opp en buljongterning i 200 ml vann og tilsett dette.
  6. Blend til jevnt.
  7. Ha blandingen i en panne, tilsett kremost og rør under lav varme.
  8. Kok 300 g pasta som som angitt på pakken.
  9. Grill baconet til det er ferdig. Kutt i små biter og tilsett sausen med resten av squashen. (for å redusere saltmengdene for de små: fjern passende porsjonsstørrelser med saus før du tilsetter bacon)
  10. Enten bland kokt pasta inn i sausen eller hell over varm pasta.

Bytt ut med dette

Bruk en halv buljongterning om du ikke har en med lavt saltinnhold

Godt for babyer

Denne retten passer fra 10 måneder. Bland godt for å gjøre pastaen ekstra kreeeemete og smakfull!