10 måneder
Tropical Oatmeal
Måltider

Palmetregrøt

Rask + enkel grøt med et hint av solskinn i form av kokosnøttmelk + smakfull tropisk mango.

  • Porsjoner

    4
  • Tilberede

    10
  • Kok

    10
    • Dietary icons Vegetarian
    • Dietary icons Soya free
    • Dietary icons Nut free
    • Dietary icons Dairy free
    • Dietary icons Egg free

    ingredienser

    Group 6 Created with Sketch.
    • 150 g grøthavre
    • 600 ml kokosnøttmelk for drikking, pluss ekstra for servering
    • ½ teskje malt kanel, pluss ekstra for å strø over
    • 1 liten mango, skrellet, stenen tatt ut + kuttet i firkanter
    • 1 spiseskje blandede frø, ristet
    • 1 spiseskje kokosnøttflak, ristet

    Metode

    Group 6 Created with Sketch.
    1. Plasser havren, kokosnøttmelken for drikking + 575 ml vann i en gryte, rør rundt + kok opp over middels varme. Rør inn kanelen, reduser deretter varmen til lav, dekk til delvis med et lokk + la det småkoke i 8–10 minutter, rør rundt til kremaktig.
    2. Hvis du serverer til unge barn, finkutter du mango, ristede frø + kokosnøttflak.
    3. Overfør grøten i boller + dryss over den ekstra kanelen, oppkuttet mango + ristede frø + kokosnøtt. Hell ekstra melk over grøten for å servere.
    Yummy for little ones

    Godt for babyer

    For de små fra 10 måneder, bruker du ikke frøene + mose opp mangoen. Husk å kontrollere temperaturen før servering!

    Recipe tip bright ideas

    Nyttige tips

    Gjør rester av grøten om til en god snack: la den kjøles ned, kutt den så inn i pinner + stek dem i en panne med smør til der er gylne + sprø på utsiden. Nydelig!