Vi bruker cookies (ikke de spiselige!) for å gjøre hjemmesiden vår enklere + mer morsom å bruke. Hvis du fortsetter å bruke denne nettsiden uten å gjøre endringer i innstillinger, går vi utifra at du synes det er OK med våre cookies.

Hjem > Oppskrifter > Ostefotpizzaer

Ostefotpizzaer

Ostefotpizzaer

Disse minipizzaer i festformat går lett ned. Pass på at de små spiser dem opp før de løper av sted!

Lage
24
Tilberede
10 min
Steke/varme tid
20 min
Fra 10 måneder
Fri for egg Fri for egg
Fri for nøtter Fri for nøtter
Fri for soja Fri for soja
Vegetarisk Vegetarisk

Ingredienser

Metode

  • 400 g hermetiserte oppkuttede tomater
  • ½ teskje tørket oregano
  • 2 spiseskjeer tomatketsjup
  • 12 skive med fullkornsbrød eller maltet kornbrød
  • 40 g smør uten salt, smeltet
  • 75 g mozzarella-ost, raspet
  • Hakket persille, for servering

Ingredienser

Metode

  1. Forhåndsvarm oven til 200 °C / 400 °F/ gassmerke 6.
  2. Plasser tomatene i en gryte + rør inn oreganoen. (Bruk en stor gryte da tomatene kan sprute når de kokes.) La tomatblandingen koke opp + kok i 8–10 minutter til den er veldig tykk + grøtaktig. Ta bort fra varmen + rør inn ketsjupen eller Clever Tomato Sauce.
  3. Med en fotformet kakekutter som er omtrent 8 cm lang, kutter du ut omtrent 24 former fra brødskivene. Børst føttene veldig legg med det smeltede smøret + plasser dem på et stort ark med bakepapir.
  4. Plasser litt av tomatsausen i midten av hver form, dekk deretter hver av dem med litt revet mozzarella. Bak pizzaene i ovnen i 10 minutter til brødet er gyllent rundt kantene. Overfør pizzaene til et brett eller en tallerken + server sprinklet med oppkuttet persille.