Vi bruker cookies (ikke de spiselige!) for å gjøre hjemmesiden vår enklere + mer morsom å bruke. Hvis du fortsetter å bruke denne nettsiden uten å gjøre endringer i innstillinger, går vi utifra at du synes det er OK med våre cookies.

Hjem > Oppskrifter > Myke fiskekaker med søtpotet

Myke fiskekaker med søtpotet

Myke fiskekaker med søtpotet

Disse myke fiskekakene er fulle med grønnsaker + superraske å tilberede!

Lage
4 koekjes
Tilberede
10 min
Steke/varme tid
10 min
Fra 10 måneder
Fri for melk Fri for melk
Fri for gluten Fri for gluten
Fri for soja Fri for soja
Fri for nøtter Fri for nøtter

Ingredienser

Metode

  • 140 g søtpotetstappe
  • 1 x hermetisert tunfisk, drenert
  • 1 x mellomstort egg
  • 2 spiseskjeer erter
  • 2 spiseskjeer mais
  • Olivenolje for tilberedning

Ingredienser

Metode

  1. Plasser alle ingrediensene i en stor bolle + rød sammen
  2. Varm oljen i en panne over middels varme + form blandingen til små kaker med en skje
  3. Snu dem rundt i løpet av tilberedningen, omtrent 2 minutter på hver side.