Hjem > Oppskrifter > Kyst-carbonara
Kyst-carbonara

Kyst-carbonara
Denne carbonaraen med en liten fiskevri bruker hermetisert laks for å gjøre den superenkelt å tilberede.
Serves
4
Tilberede
10
min
Steke/varme tid
15
min

Ingredienser
Metode
- 280 g tørket spagetti
- 1 squash, i terninger
- 2 teskjeer olivenolje
- 1 stort hvitløksfedd, finkuttet
- 350 g hermetisert rød laks i vann, drenert, skinn og ben fjernet + kjøtt i biter
- 100 ml kremfløte
- 50 ml helmelk
- Saften fra ½ sitron
- 1 teskje finrevet sitronskall
- 2–3 spiseskjeer oppklippet gressløk
- Nykvernet svart pepper
Gøy for de minste
Kok opp litt ekstra spagetti + la den lille bruke den til spagetti-maling. Dypp stråene i maling + rull dem over papir.
Nyttige tips
De små elsker å slurpe i seg spagetti, men kutt den opp hvis de sliter med det