Vi bruker cookies (ikke de spiselige!) for å gjøre hjemmesiden vår enklere + mer morsom å bruke. Hvis du fortsetter å bruke denne nettsiden uten å gjøre endringer i innstillinger, går vi utifra at du synes det er OK med våre cookies.

Hjem > Oppskrifter > Krydret pytt i panne

Krydret pytt i panne

Krydret pytt i panne

Pytt i panne er en glimrende måte å bruke opp restpoteter + grønnsaker på. Vi elsker det til frokost med et egg på toppen og litt karripulver drysset over for å gi det en liten skarp smak på tungen!

Antall porsjoner
4
Tilberede
10 min
Steke/varme tid
20 min
For hele familien
Vegetarisk Vegetarisk
Fri for soja Fri for soja
Fri for nøtter Fri for nøtter
Fri for gluten Fri for gluten

Ingredienser

Metode

  • 3 spiseskjeer solsikkeolje, pluss ekstra for å steke egg
  • 500 g kokte poteter, i terninger
  • 1 x løk, i skiver
  • 250 g kokt rosenkål, kuttet i to eller fire, eller hvitkål, finkuttet
  • 2 hvitløksfedd, oppkuttet
  • 140 g halloumi-ost, i terninger
  • 1 toppet teskje med mildt karripulver
  • 1 teskje med spisskumenfrø (valgfritt)
  • 4 x egg (valgfritt)

Ingredienser

Metode

  1. Varm opp oljen i en stor stekepanne over middels varme. Tilføy potetene + løken + tilbered i 10 minutter, rør ofte, til løken er myk + potetene er lett gylne.
  2. Tilsett rosenkål eller kål, hvitløk, halloumi, karripulver + spisskumen, hvis de brukes, rør til det er blandet sammen, tilbered så i 5 minutter til, rør regelmessig, til alt er gjennomvarmet.
  3. Hvis du serverer med et stekt egg på toppen, plasserer du pytt i panne i ovnen (ved lav temperatur) for å holde den varm, dekk til med en tallerken for å unngå at den tørker ut. Varm opp tilstrekkelig olje til å dekke bunnen av stekepannen + stek eggene som du foretrekker dem, og server dem på toppen av pytt i panne.