For hele familien
Spicy Breakfast Cereal
Måltider

Krydret pytt i panne

Pytt i panne er en glimrende måte å bruke opp restpoteter + grønnsaker på. Vi elsker det til frokost med et egg på toppen og litt karripulver drysset over for å gi det en liten skarp smak på tungen!

  • Porsjoner

    4
  • Tilberede

    10
  • Kok

    20
    • Dietary icons Vegetarian
    • Dietary icons Soya free
    • Dietary icons Nut free
    • Dietary icons Gluten free

    ingredienser

    Group 6 Created with Sketch.
    • 3 spiseskjeer solsikkeolje, pluss ekstra for å steke egg
    • 500 g kokte poteter, i terninger
    • 1 x løk, i skiver
    • 250 g kokt rosenkål, kuttet i to eller fire, eller hvitkål, finkuttet
    • 2 hvitløksfedd, oppkuttet
    • 140 g halloumi-ost, i terninger
    • 1 toppet teskje med mildt karripulver
    • 1 teskje med spisskumenfrø (valgfritt)
    • 4 x egg (valgfritt)

    Metode

    Group 6 Created with Sketch.
    1. Varm opp oljen i en stor stekepanne over middels varme. Tilføy potetene + løken + tilbered i 10 minutter, rør ofte, til løken er myk + potetene er lett gylne.
    2. Tilsett rosenkål eller kål, hvitløk, halloumi, karripulver + spisskumen, hvis de brukes, rør til det er blandet sammen, tilbered så i 5 minutter til, rør regelmessig, til alt er gjennomvarmet.
    3. Hvis du serverer med et stekt egg på toppen, plasserer du pytt i panne i ovnen (ved lav temperatur) for å holde den varm, dekk til med en tallerken for å unngå at den tørker ut. Varm opp tilstrekkelig olje til å dekke bunnen av stekepannen + stek eggene som du foretrekker dem, og server dem på toppen av pytt i panne.
    Recipe tip handy hints

    Sjov for de små

    Halloumi føles vidunderligt blødt + er en perfekt tekstur for de små at gå på opdagelse i

    Yummy for little ones

    Lækkert til babyer

    Byt spejlæggene ud med røræg, hvis din lille er 10 måneder