Hjem > Oppskrifter > Krydret pytt i panne
Krydret pytt i panne

Krydret pytt i panne
Pytt i panne er en glimrende måte å bruke opp restpoteter + grønnsaker på. Vi elsker det til frokost med et egg på toppen og litt karripulver drysset over for å gi det en liten skarp smak på tungen!
Serves
4
Tilberede
10
min
Steke/varme tid
20
min

Ingredienser
Metode
- 3 spiseskjeer solsikkeolje, pluss ekstra for å steke egg
- 500 g kokte poteter, i terninger
- 1 x løk, i skiver
- 250 g kokt rosenkål, kuttet i to eller fire, eller hvitkål, finkuttet
- 2 hvitløksfedd, oppkuttet
- 140 g halloumi-ost, i terninger
- 1 toppet teskje med mildt karripulver
- 1 teskje med spisskumenfrø (valgfritt)
- 4 x egg (valgfritt)
Gøy for de minste
Halloumi har en fin sprettfølelse + er den perfekte teksturen for små fingre å utforske
Godt for babyer
Pisk de stekte eggene for å få eggerøre hvis den lille er 10 måneder