Vi bruker cookies (ikke de spiselige!) for å gjøre hjemmesiden vår enklere + mer morsom å bruke. Hvis du fortsetter å bruke denne nettsiden uten å gjøre endringer i innstillinger, går vi utifra at du synes det er OK med våre cookies.

Hjem > Oppskrifter > Kokos kjøleskapsgrøt

Kokos kjøleskapsgrøt

Kokos kjøleskapsgrøt

Bli koko for denne deilige over-natten havre med kokostvist uten melkeprodukter! Toppet med en Mangoes Mangoes Mangoes-pose, prøv med forskjellige fruktsmaker for å vekke små smaksløker.

Serves
2
Tilberede
5 min
Steke/varme tid
0 min
Fra 7 - 9 måneder
Fri for melk Fri for melk
Fri for egg Fri for egg
Vegetarisk Vegetarisk
Fri for nøtter Fri for nøtter

Ingredienser

Metode

  • 20 g havregryn
  • 80g kokosmelk
  • 30g raspet eple
  • 1 Mango, Mango klemmepose

Ingredienser

Metode

  1. Fjern epleskallet og finriv.
  2. Plasser revet eple i en bolle og tilsett 1 teskje vann.
  3. Varm i mikrobølgeovnen i 1 minutt og la kjøle ned.
  4. Når nedkjølt, tilsett havregryn, kokosnøttmelk og kanel i bollen.
  5. Bland til det har litt tekstur, men er uten klumper.
  6. Dekk til bollen og la den bli i kjøleskapet natten over eller i minst 2 timer.
  7. Topp med posen med Mangoes Mangoes Mangoes fra Ella’s Kitchen.
  8. Sett i kjøleskapet og bruk innen 24 timer.

Bytt ut med dette

Bytt ut posen med Mangoes Mangoes Mangoes med andre frukter å toppe med