Vi bruker cookies (ikke de spiselige!) for å gjøre hjemmesiden vår enklere + mer morsom å bruke. Hvis du fortsetter å bruke denne nettsiden uten å gjøre endringer i innstillinger, går vi utifra at du synes det er OK med våre cookies.

Hjem > Oppskrifter > Grønnsaksomelettfingre

Grønnsaksomelettfingre

Grønnsaksomelettfingre

Få smaksløkene til de små til å krible med denne deilige oppskriften på grønnsaksomelett. Perfekt for en rask og enkel lunsj eller en godbit på veien!

Serves
4
Tilberede
2 min
Steke/varme tid
12 min
Fra 10 måneder
Vegetarisk Vegetarisk
Fri for soja Fri for soja
Fri for gluten Fri for gluten
Fri for nøtter Fri for nøtter

Ingredienser

Metode

  • 100 g kokte poteter
  • 70 g squash
  • 1 tomat
  • 40 g løk
  • 50 g fetaost
  • 1 ss fersk hakket basilikum eller 1 ts tørket basilikum
  • 4 egg

Ingredienser

Metode

  1. Kutt grønnsakene i små terninger.
  2. Kok potet, squash, tomat og løk med litt olivenolje på middels varme til de mykner
  3. Pisk eggene i en egen bolle, smuldre inn fetaost og legg til basilikum.
  4. Dekk en ildfast form med bakepapir.
  5. Spre de kokte grønnsakene jevnt over bunnen, hell blandingen med egg og ost over toppen.
  6. Plasser i en forvarmet ovn ved 180 °C i 12-14 minutter.
  7. Når maten er nedkjølt, mos det med en gaffel for å gjøre det passende for alderen.

Bytt ut med dette

Du kan bytte ut fetaost med cheddar og bytte ut grønnsaker for å introdusere nye og spennende smaker!