Vi bruker cookies (ikke de spiselige!) for å gjøre hjemmesiden vår enklere + mer morsom å bruke. Hvis du fortsetter å bruke denne nettsiden uten å gjøre endringer i innstillinger, går vi utifra at du synes det er OK med våre cookies.

Hjem > Oppskrifter > Full av bønner svinekjøtt + paprika

Full av bønner svinekjøtt + paprika

Full av bønner svinekjøtt + paprika

Et lekkert måltid for å introdusere et nytt tekstureventyr, fullpakket med bønner + urter for å pirre små smaksløker.

Lage
26 isbiter
Tilberede
15 min
Steke/varme tid
35 min
Fra 7 - 9 måneder
Fri for melk Fri for melk
Fri for egg Fri for egg
Fri for gluten Fri for gluten
Fri for nøtter Fri for nøtter
Fri for soja Fri for soja

Ingredienser

Metode

  • 1 spiseskje olivenolje
  • 100 g svinekjøttdeig med lite fett
  • 1 liten løk, finkuttet
  • ½ liten rød paprika, uthulet, uten frø + i terninger
  • 1 hvitløksfedd, knust
  • 1 teskje tørket timian
  • 300 ml passata (silte tomater)
  • 2 teskjeer tomatpuré
  • 2 kryddernellik
  • 100 g hermetiske cannellini-bønner i vann, drenert + vasket
  • 25 g små spinatblader, stilker fjernet + blader finkuttet

Ingredienser

Metode

  1. Varm opp oljen i en gryte over middels varme + tilbered kjøttdeigen i 5 minutter, bryt den opp med baksiden av en gaffel, til den er brun. Ta ut med en hullsleiv + sett til side.
  2. Reduser varmen litt, tilføy løken i pannen + tilbered i 5 minutter til myk, rør deretter inn rød paprika, hvitløk + timian + tilbered i 2 minutter til, mens du rører ofte. Legg kjøttdeigen tilbake i gryten.
  3. Rør inn passata, tomatpuré, kryddernellik, bønner, spinat + 50 ml vann. La det koke, reduser så varmen, dekk til delvis med et lokk + måkok i 20 minutter, rør regelmessig, til kjøttdeigen er gjennomvarmet. Fjern kryddernellikene.
  4. Bruk baksiden av en gaffel til å mose kjøttdeig- blandingen til den den nesten helt jevn, tilfør litt kokt vann hvis nødvendig. Du kan også mose i en kjøkkenmaskin eller med en stavmikser.