12 måneder
Sweetcorn Space Saucer Fritters Weaning Recipe
Fingermat

Friterte maisromskip

Disse bakte pannekakene ser ut som romskip fra en annen planet. Prøv å lage dem med Cajun-krydder for å holde de små astronautenes mager varme på oppdraget deres gjennom verdensrommet

  • Lage

    6
  • Tilberede

    20
  • Kok

    20
  •  

  • Fryse

    meg!

  • Dietary icons Vegetarian
  • Dietary icons Soya free
  • Dietary icons Nut free

ingredienser

Group 6 Created with Sketch.
  • 50 g frossen mais
  • 50 g sammalt mel
  • 25 g maismel
  • 2 spiseskjeer hakket koriander, pluss ekstra for servering
  • ½ teskje med Cajun-krydder (valgfritt)
  • 2 vårløker, finkuttet
  • 1 egg, separert
  • 75 ml helmelk

Metode

Group 6 Created with Sketch.
  1. Forhåndsvarm oven til 190°C / 375 °F/ gassmerke 5. Legg ut et bakepapir.
  2. Kok maisen i en gryte med vann 3 minutter. Drener godt.
  3. Plasser melet, maismelet, korianderen + Cajun-krydderet (hvis brukt) i en stor bolle. Tilføy maisen, vårløken, eggeplommen + melk + bland til en tykk masse.
  4. Hvisk eggehviten i en veldig ren, fettfri bolle til den topper seg, bland den deretter forsiktig inn i maisblandingen. Plasser 6 skjeer av blandingen på den forhåndspreparerte bakepapiret, med godt mellomrom.
  5. Bak pannekakene i ovnen i 8 minutter. Ved hjelp av en fiskespade, snur du forsiktig pannekakene + setter dem tilbake i ovnen i 4–5 minutter til de er gjennomstekte. Server dem varme, drysset med ekstra koriander.
Recipe tip handy hints

Gøy for de minste

Verdensromlunsj! Gjør dette til en temalunsj: ta en sil som den lille kan bruke som en romhjelm + lag dem en månedrakt av aluminiumsfolie

Recipe tip handy hints

Bytt ut med dette

Spar tid ved å bruke hermetisk mais (vel en uten ekstra sukker eller salt)