Vi bruker cookies (ikke de spiselige!) for å gjøre hjemmesiden vår enklere + mer morsom å bruke. Hvis du fortsetter å bruke denne nettsiden uten å gjøre endringer i innstillinger, går vi utifra at du synes det er OK med våre cookies.

Hjem > Oppskrifter > Enkelt ostet eggebrød

Enkelt ostet eggebrød

Enkelt ostet eggebrød

Denne ostevrien på eggebrød er perfekt for frokost – eller lunsj eller middag. Påse at pinnene er nedkjølte slik at de kan holdes i små hender.

Antall porsjoner
2
Tilberede
5 min
Steke/varme tid
10 min
Fra 7 - 9 måneder
Fri for nøtter Fri for nøtter
Fri for soja Fri for soja
Vegetarisk Vegetarisk

Ingredienser

Metode

  • 1 egg, lettpisket
  • 2 spiseskjeer med barnets vanlige melk
  • 10 g parmesanost, finrevet
  • 1 tykk skive med fullkornsbrød
  • 10 g smør uten salt

Ingredienser

Metode

  1. Bland sammen egg, melk + parmesan i en grunn bolle. Tilføy brødet + trykk det ned lett for å senke den i eggeblandingen.
  2. Varm opp smøret i en klebefri stekepanne over middels varme. Legg i det eggbløtede brødet + tilbered i 2–3 minutter på hver side til gyllent + litt sprøtt. Kutt opp i pinner + server.