Vi bruker cookies (ikke de spiselige!) for å gjøre hjemmesiden vår enklere + mer morsom å bruke. Hvis du fortsetter å bruke denne nettsiden uten å gjøre endringer i innstillinger, går vi utifra at du synes det er OK med våre cookies.
En feil har oppstått

Informasjonskapsler

Som de fleste profesjonelle nettsteder registrerer også vi informasjon om ditt besøk på vår side ved bruk av informasjonskapsler. Dette er bittesmå filer med informasjon som overføres til datamaskinens harddisk. Denne informasjonen hjelper oss å forstå hvordan du bruker vår nettside, og hvordan vi kan gjøre den enda bedre for din personlige brukeropplevelse.

Vi bruker informasjonskapsler for å samle informasjon om dine brukerpreferanser; på denne måten kan vi skreddersy de funksjonene du liker for å optimalisere for raskere søk og for å tillate transaksjoner via vår nettside, som for eksempel via kontaktskjemaet. Det hjelper oss også å forstå hvor mange som besøker nettsiden vår, hvor ofte besøkende er innom og når på døgnet.

Informasjonskapslene vil ikke påvirke din datamaskin.

Det er enkelt å deaktivere informasjonskapslene i din nettleser dersom du selv ønsker. Vi ønsker å opplyse at dette kan medføre til redusert funksjonalitet av nettsiden og brukervennligheten av den.

1. Vår hjemmeside samler smartdata om følgende aktiviteter:

  • Type nettleser og operativsystem du bruker
  • Nettstedet du besøker oss fra
  • Datoen for besøket
  • Hvor ofte du besøker oss
  • Hvor lenge du oppholder deg
  • Hvilke sider du besøker på vårt nettsted
  • Informasjonen vi samler vil ikke identifisere deg som enkelt person, den brukes kun for å bedre forstå hvordan mammaer og pappaer bruker nettsiden vår.

2. Informasjonsdeling med en tredjepart

Det kan oppstå tilfeller hvor vi deler din informasjon med en tredje part:

  • dersom vi selger eller kjøper enheter, vil det være mulig at vi deler din informasjon med den/de relevante tredjeparten(e)
  • hvis Ella´s Kitchen eller våre eiendeler erverves av en tredje part, vil alle personlige opplysninger om våre kunder overføres til tredjeparten
  • vi stiller oss fritt til å avsløre eller dele din personlige data for å innrette oss lovpålagte forpliktelser for å beskytte våre rettigheter, eiendeler, sikkerheten av Ella´s Kitchen, våre kunder eller andre involverte parter. Dette inkluderer utveksling av informasjon med andre selskaper.

3. Dine rettigheter

Du har rett til å be oss om å ikke benytte din personlige data i markedsføringsøyemed.

Vi vil opplyse og be om ditt samtykke i forkant av datainnsamling, dersom informasjonen skal benyttes i markedsføring. Dersom du har delt din informasjon med oss, og ikke lenger ønsker at den skal benyttes til overnevnte eller lignende sammenheng, kan du gjerne kontakte oss på ellaskitchen@jensenco.no. Som bruker har du også rett til tilgang på informasjon som lagres av deg. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

4. Samarbeidsnettsider / linker til andre nettsider

Nettsiden vår vil fra tid til annen benytte seg av linker fra andre nettsider. Vi ber deg være oppmerksom på at disse nettsidene har egne personvern-policys, og at vi ikke kan stilles ansvarlige for disse. Vennligst husk å sjekk personvern-policyen til den gitte nettsiden før du deler din informasjon.

5. Endringer i vårt personvern-policy

Endringer av vår Personvern-policy kan forekomme, og vil informeres om på denne siden.

6. Kontakt

Ønsker du å komme i kontakt med oss i forbindelse med denne personvern-policyen, eller av andre grunner?

Jensen & Co

v/ Kategorigruppesjef Marit Five

Telefon: +47 67 06 67 00

Dir. +47 95 74 63 14

ellaskitchen@jensenco.no

marit@jensenco.no

En feil har oppstått